Τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Θήβας και Βαγίων εύχονται καλό καλοκαίρι!

Με γιορτές γεμάτες χρώματα, ζωγραφιές, κατασκευές, θεατρικά δρώμενα, γυμναστικές επιδείξεις, αλλά κυρίως χαρούμενες φωνές, τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δημοτικού Οργανισμού Θήβας(ΔΟΘ) υποδέχθηκαν την καλύτερη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας μία ακόμη εποικοδομητική χρονιά φοίτησης.
Με τη βοήθεια των παιδαγωγών, οι μικροί «πρωταγωνιστές» του Παιδικού Σταθμού Βαγίων και του Παιδικού Σταθμού Θήβας είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δράσεις, τραγούδια και ποιήματα, αλλά και βαθιά μηνύματα για την αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.
Στις καλοκαιρινές γιορτές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Θηβαίων, κ. Ιουλία Κοντού, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ηλίας Τραμπάκουλος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαγίων, κ. Κώστας Χαρακόπος.
Τον ΔΟΘ εκπροσώπησαν η προϊσταμένη του ΔΟΘ, κ. Σεραφεία Μουλκιαρώτου, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού, κ. Βαγγέλης Ανδριανός και τα μέλη Δ.Σ. κ. Αναστασία Κούκου και Ελένη Χριστοφόρου.
Το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Θηβαίων και οι μικροί μαθητές εύχονται καλό καλοκαίρι!

Σχετικά